Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми з Маркіяном Лубківським не обмінюємося листами через Інтернет. Михайло Добкін

Ми з Маркіяном Лубківським не обмінюємося листами через Інтернет. Михайло Добкін

Директор турніру Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський не писав відкритого листа на ім'я голови ХОДА Михайла Добкіна. Про це він особисто повідомив голові Харківської області по телефону.

«З'явився відкритий лист від Маркіяна Лубківського на мою адресу та адресу пана Кернеса про те, що Маркіян Лубківський занепокоєний проблемами в Харкові. Я зателефонував панові Лубківському, який зараз перебуває на Чемпіонаті світу з футболу, і судячи з нашого телефонної розмови, він не знає ні про який лист. Він мені сказав, що знаходиться в ПАР і ніяких листів там не підписував», - повідомив Михайло Добкін під час брифінгу 25 червня.

За його словами, влада Харкова і області постійно тримає зв'язок з оргкомітетом з Євро-2012, але не за допомогою Інтернет-листування.

«У нас існує тривала переписка з оргкомітетом з Євро-2012, який від України очолює Маркіян Лубківський. Але ми з ним не обмінюємося листами через Інтернет - приходить офіційний лист, ми готуємо по ньому інформацію і відправляємо її на спеціальному бланку з підписом», - підкреслив Михайло Добкін.

Він відзначив, що в Харкові ще є деякі проблеми, пов'язані з підготовкою до Євро-2012, але всі вони вирішуються. Зокрема, мова йде про будівництво другої тренувальної бази. За словами керівника області, проблема полягає лише в тому, щоб вибрати з двох варіантів її можливого місця розташування один найбільш оптимальний.