Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Сапронов привітав ПАТ «Мегабанк» з 20-річчям

Юрій Сапронов привітав ПАТ «Мегабанк» з 20-річчям

На урочистому зібранні з нагоди 20-річчя ПАТ «Мегабанк» заступник голови ХОДА Юрій Сапронов привітав всіх працівників установи та побажав їм успіхів у роботі, професійного зростання, здоров'я і благополуччя.  

«Мені дуже приємно, що банківська система саме нашого регіону є однією з найпотужніших у країні. Вона не тільки обслуговує економіку області, а й позитивно впливає на її подальший розвиток», - відзначив віце-губернатор.

Юрій Сапронов акцентував увагу присутніх на тому, що сьогодні Україна потребує структурної перебудови економіки, яка неможлива без ефективної роботи банківської системи.

«Основні завдання фінансової системи країни, що у тому числі стоять і перед вашою установою, визначені в проекті державної Програми економічних реформ, публічне обговорення якої було розпочато в Харкові 16 червня першим заступником голови адміністрації Президента України Іриною Акімової. Переконаний, що найважливіші завдання, що стоять перед банківською системою області, будуть успішно виконані», - сказав Юрій Анатолійович.