Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області буде відкрито великий дитячий оздоровчий табір, який працюватиме за принципом «Артеку»

У Харківській області буде відкрито великий дитячий оздоровчий табір, який працюватиме за принципом «Артеку»

Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін дав доручення своєму заступнику Євгену Савіну почати підготовку документації для дитячого оздоровчого закладу обласного значення, в якому діти з усього регіону зможуть відпочивати цілий рік. 

 Дитячий табір буде розрахований більш ніж на 400 осіб, які зможуть відпочивати одночасно. Роботу над ним планується почати вже в поточному році. 

«Створення зразково-показового обласного оздоровчого закладу - ідея хороша, я її підтримую. Опрацьовуйте зараз документи для цього, а я буду звертатися до Сергія Івановича Чернова, до депутатів обласної ради для того, щоб вже в цьому році були виділені гроші на підготовку будівлі. Потрібно, щоб було притягнуто позабюджетні кошти, а наступного року вже хоча б частково ми показали, до чого ми прагнемо, до чого нам треба йти», - підкреслив Михайло Добкін.

Обласний оздоровчий табір буде відкритий на базі однієї з існуючих установ, які на даний момент не працюють, тому не потребуватиме багатомільйонних витрат.