Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині проведено навчання для співробітників правоохоронних органів та суддів з питань фінансового моніторингу

На Харківщині проведено навчання для співробітників правоохоронних органів та суддів з питань фінансового моніторингу

З 26 травня по 03 червня Регіональним відділом Держфінмоніторингу у Харківській області разом з Регіональним відділом ДНЗПО «Навчально-методичний центр ДКФМУ» у Харківській області проведено навчання у групі підвищення кваліфікації працівників правоохоронних органів з курсу «Боротьба з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, і фінансування тероризму».  

У проведенні теоретичного та практичного курсу навчання прийняли участь начальник та фахівці Регіонального відділу Держфінмоніторингу у Харківській області. До участі в заході були залучені професори, доценти та викладачі із провідних вищих навчальних закладів м. Харкова.
 

У навчанні взяли участь:
- Голова районного суду Кіровоградської області;
- Радник Голови Апеляційного суду Дніпропетровської області;
- Судді районних судів Фрунзенського, Орджонікідзевського, Червонозаводського, Московського районів м. Харкова та Барвінківського району Харківської області;
- працівники УБОЗ ГУМВС України у Харківській та Донецькій області;
- працівники УПМ у Харківській області.
 

В рамках проведення освітнього заходу, Регіональний відділ Держфінмоніторингу організував та провів круглий стіл з представниками правоохоронних органів та суддів. Учасники круглого столу обговорили практичні аспекти розбудови національної системи запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, і фінансуванню тероризму; ролі правоохоронних органів в цій системі та практику використання Узагальнених матеріалів в оперативно-розшуковій діяльності та під час досудового слідства; інформаційний обмін між правоохоронними органами і Держфінмоніторингом. 

Теги