Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харківській області настала нова фізкультурна ера

В Харківській області настала нова фізкультурна ера

Сьогодні на базі навчально-тренувального центру «Темп» розпочав роботу дводенний семінар-нарада представників комітетів, начальників відділів з питань фізичної культури та спорту райдержадміністрацій, міських рад міст обласного значення Харківської області. Відкрив роботу семінару заступник голови ХОДА Євген Савін.  

Звертаючись до присутніх, Євген Євгенович зазначив, що з приходом до керівництва Харківською областю нової команди на чолі з головою облдержадміністрації Михайлом Добкіним, в багатьох питаннях розвитку нашої області почалася нова ера. Торкнеться це і питань розвитку фізичної культури і спорту.

«Ми до всього будемо підходити грунтовно, тому хочу відразу всім запропонувати переглянути свої позиції відносно до поставлених завдань і перебудуватися. Я особисто перед собою поставив завдання - зламати ситуацію, щоб на розвиток фізкультури і спорту в Харківській області виділялося достатньо грошей, створити тенденцію ставлення, що на це необхідно витрачати кошти, щоб цьому приділялася пильна увага»,- сказав заступник голови ХОДА.