Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ситуацію в промисловості області стабілізує взаємовигідна співпраця

З метою стабілізації ситуації на "Ізюмському тепловозо-ремонтному заводі" до цієї роботи було підключено Південну залізницю, що дозволило уже з вересня 2009 року відновити його роботу і почати поступове поліпшення ситуації. Крім того, треба відзначити позитивний досвід взаємовигідної співпраці Південної залізниці і промислових підприємств Харківської області, що триває вже з 2000 року.

Торік за замовленнями Південної Залізниці виконано робіт на суму майже 30 млн. грн., що на 10% більше запланованого. ( В тому числі: ХарП – 5 млн. грн., ВАТ "ІТРЗ" - 3,2 млн. грн., ДП "ФЕД" - 900 тис. грн., ДП "Завод ім. Малишева"-250 тис. грн., ВАТ "Трансзв'язок"-2,5 млн. грн., "Хартрон-Анкор"-1,6 млн. грн.).

Аналогічну роботу планувалося провести ДП "Електроважмаш" по стабілізації ситуації на ДП "ХЕМЗ" за рахунок передачі виконання частини замовлень. В рахунок цих робіт вже в січні було перераховано ДП "ХЕМЗ" 540 тис. грн.

Крім того, ініціативу щодо завантаження "проблемних" підприємств частиною замовлень проявили ДП "ФЕД", ХДАВП і ряд інших. Це напрямок роботи необхідно використати в поточному році.