Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

9 Травня урочистості на Висоті маршала Конєва відбудуться в повному обсязі. Михайло Добкін

9 Травня урочистості на Висоті маршала Конєва відбудуться в повному обсязі. Михайло Добкін

Сьогодні на висоті маршала Конєва (сел. Солоніцевка) відбулася робоча нарада з питань закінчення реконструкції цього меморіального комплексу. У нараді взяли участь голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, в.о. першого заступника голови ОДА Володимир Бабаєв, в.о. заступника голови ОДА з питань внутрішньої політики і комунікацій Євген Савін, начальники профільних управлінь і підрядних організацій.

Михайло Добкін ознайомився з ходом реконструкції, яка поновилася від початку березня. Необхідність же в ній виникла через безліч помилок, допущених на всіх етапах зведення цього меморіального комплексу, починаючи від геолого-розвідувальніх робіт і закінчуючи безпосередньо етапами будівництва. "Брак або невиправдана економія декількох сотень гривень в 2005 році призвела сьогодні до майже 6 мільйонних ремонтних робіт", - висловив своє ставлення до виниклої проблеми голова обласної державної адміністрації.

З необхідних 5,8 млн гривень вже освоєно 2,5 мільйона, останні гроші будуть виділені з бюджету області, а також будуть притягнені кошти Південної залізниці. "Всі урочистості, які ми плануємо провести тут 9 Травня, відбудуться в повному обсязі. Ми віддамо дань пошани всім, хто виборов для нас свободу і незалежність. Впорядковані будуть не лише меморіальний комплекс, але і прилегла територія, а також будуть відремонтовані всі під'їзні шляхи", - підкреслив Михайло Добкін.