Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківської області з’явився електронний економічний атлас

У Харківської області з’явився електронний економічний атлас

Від сьогодні електронний економічний атлас Харківської області, який донедавна працював у тестовому режимі, зможуть побачити всі охочі. Основна мета створення атласу – дати змогу потенційним інвесторам самостійно ознайомитись з регіоном, побачити плюси та мінуси кожного з 27 районів області. Атлас складається з графічної та текстової частин. Графічна частина дозволить ознайомитися з ресурсами, якими багатий той чи інший район, продемонструє інфраструктуру регіону. Текстова частина атласу містить необхідну інформацію про показники соціально-економічного розвитку, провідні підприємства регіону, які можуть зацікавити інвесторів, його особливості, сильні та слабкі сторони.

Також електронний економічний атлас Харківщини дозволить простежити роботу керівників райдержадміністрацій. Для цього створено зведений рейтинг міст та районів області.

Переглянути електронний економічний атлас Харківської області можна за адресою: investatlas.kharkov.ua. Запрошуємо всіх долучитися до покращення роботи атласу. Свої побажання та пропозиції залишайте в рубриці «Зворотний зв’язок”.