Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Модель медичного обслуговування на стадіоні "Металіст" відповідає стандартам Євро-2012. Ігор Шурма

Модель медичного обслуговування на стадіоні "Металіст" відповідає стандартам Євро-2012. Ігор Шурма

"Модель медичного обслуговування на стадіоні "Металіст" відповідає стандартам Євро-2012", - заявив після навчально-тренувального заняття з опрацьовування дій у випадку виникнення надзвичайної ситуації під час проведення футбольного матчу заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма.

За його словами, під час проведення футбольних матчів на стадіоні "Металіст" присутні 150 волонтерів з числа медичних працівників, які розташовуються по периметру стадіону. Також на стадіоні розгорнуто 4 медичних пункти та військово-польовий госпіталь. На стадіоні чергують 5 автомобілів швидкої медичної допомоги та 2 автомобілі для надання медичної допомоги спортсменам. За периметром стадіону знаходиться 4 резервні автомобілі швидкої допомоги.

"Модель надання медичної допомоги ми розробляли не під Євро-2012, адже її розробка розпочалася ще до того, як Харків став учасником чемпіону та Європи з футболу. Ми робимо це для мешканців Харкова та області, які будуть відвідувати матчі на нашому стадіоні. Наша модель не є досконалою. Ми самі вчимося, бо до нас ніхто такого не робив. Сподіваюся, що експерти, які сьогодні були присутні, допоможуть нам відкоригувати наші помилки та недоліки", - зазначив Ігор Шурма.