Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Випускні вечори в Харкові і області пройшли без порушень громадського порядку

З 27 по 30 травня у 681 навчальному закладі Харкова і області пройшли випускні вечори, в яких взяли участь 21 тис. 159 випускників. Для забезпечення охорони громадського порядку було задіяно більше 2 тис. працівників міліції. Всі випускні вечори пройшли без надзвичайних пригод. Про це повідомив заступник начальника Головного управління МВС України в Харківській області - начальник міліції громадської безпеки Микола Голуб.

За його інформацією, міліція почала готуватися до забезпечення охорони громадського порядку під час випускних вечорів ще в квітні: був розроблений план та перелік заходів, затверджені начальником Головного управління МВС України в Харківській області. Були створені мобільні групи для швидкого реагування на можливі надзвичайні ситуації. Місця розташування нарядів були наближені до навчальних закладів. Працівники ДАІ забезпечили безпеку дорожнього руху безпосередньо біля навчальних закладів.

"Взаємодія органів внутрішніх справ, громадських організацій, шкіл та органів влади дозволила провести випускні вечори спокійно і без неприємних пригод", - підкреслив Микола Голуб.