Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До початку літнього сезону всі дитячі табори будуть готові на 100%. Євген Савін

До початку літнього сезону всі дитячі табори будуть готові на 100%. Євген Савін

Сьогодні в малому залі ХОДА відбулося перше засідання обласного штабу з питань підготовки та проведення літньої дитячої оздоровчої компанії 2010 року. Доповіді про стан виконання планових завдань з підготовки до відкриття дитячих закладів оздоровлення та відпочинку представили: заступник головного санітарного лікаря Харківської області Любов Махота, заступник начальника Головного управління МНС України в Харківській області Олександр Ломанов,заступник Головного управління освіти і науки ХОДА Галина Михайленко. Заступники голів районних адміністрацій та міських голів представили звіти про виконану роботу і готовність дитячих таборів до літніх канікул.

Голова обласного Штабу з питань підготовки та проведення літньої дитячої оздоровчої компанії 2010 Євген Савін дав розпорядження у тижневий термін завершити всі роботи з підготовки та відкриття дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, а також інформувати його щоденно про хід підготовки.

"Незважаючи на те, що сьогодні дитячі установи оздоровлення та відпочинку Харківської області готові на 90%, я впевнений, що до початку літнього сезону вони будуть готові на всі 100%", - зазначив Євген Савін.