Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбувся круглий стіл "Ринок праці рівних можливостей"

Відбувся круглий стіл "Ринок праці рівних можливостей"

Сьогодні в рамках "Першого харківського ярмарку вакансій рівних можливостей" відбувся круглий стіл на тему "Ринок праці рівних можливостей" під головуванням заступника голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Шурми. Під час засідання розглядалися питання соціального захисту молоді: осіб з обмеженими фізичними можливостями, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Участь в роботі круглого столу взяли начальник Головного управління освіти та науки ХОГА Роман Шаповал, директор Харківського обласного центру зайнятості Володимир Міненко, голова постійної комісії з питань молодіжної політики, фізкультури, спорту та туризму обласної ради Наталя Левченко, представники організацій роботодавців, соціальних структур, навчальних закладів та ін.

За результатами обговорення планується підписати резолюцію спільних дій учасників, спрямованих на удосконалення системи соціального партнерства щодо сприяння працевлаштуванню соціально-незахищених категорій молоді, які не здатні на рівних конкурувати на ринку праці.