Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Міжнародний науково-практичний форум, присвячений соціально-eкономічному розвитку України та її регіонів, відбудеться в ХНЕУ

Міжнародний науково-практичний форум, присвячений соціально-eкономічному розвитку України та її регіонів, відбудеться в ХНЕУ

27-28 травня 2010 року у Харківському національному економічному університеті (м. Харків, пр. Леніна, 9а, ст. метро "Наукова") відбудеться щорічна Міжнародна науково-практична конференція "Соціально-економічний розвиток України та її регіонів: проблеми науки та практики". Початок роботи форуму у четвер, 27 травня, о 10.30 в актовій залі ХНЕУ (головний корпус, 2-й поверх).

Конференція передбачає широке обговорення фахівцями обласної, районної адміністрації та науковцями проблем забезпечення та зміцнення економічної безпеки України та її різних складових, формування ефективної регіональної політики в умовах Євроінтеграції та глобалізації, проблем розвитку малого бізнесу, проблеми антикризового податкового регулювання, спектру завдань управління підприємствами в умовах трансформації економіки України.

Також, 27 травня 2010 року, в межах конференції буде проведений круглий стіл "Кризи XXI століття: передумови та наслідки для країн, що розвиваються". Початок о 14.00 в ауд. 311 науково-бібліотечного корпусу (3-й поверх).

За результатами конференції продовжиться спільна робота ХНЕУ, НДЦ ІПР НАН України та Харківської облдержадміністарції щодо розробки стратегії стійкого розвитку Харківської області на період до 2020 року.