Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Триває ХIII Харківський обласний фестиваль юних виконавців "Весняні Дзвіночки"

Триває ХIII Харківський обласний фестиваль юних виконавців "Весняні Дзвіночки"

Цими вихідними у Міському парку культури та відпочинку ім. М. Горького (за адресою: вул. Сумська, 81) з 11.00 до 18.00 години відбувається ХIII Харківський обласний фестиваль юних виконавців "Весняні дзвіночки".

У фінальній концертній програмі фестивалю беруть участь таланти віком від 5 до 18 років у таких номінаціях, як "Вокал", "Хореографія" та "Інструментальний жанр". Це переможці відбіркових районних турів, яких обрано серед більш, ніж 5 тисяч дітей та молоді Харківщини оргкомітетом фестивалю "Весняні дзвіночки". Перед відвідувачами парку сьогодні виступають кращі вокальні і танцювальні колективи з 24 районів та міст Харківської області. Загальна кількість учасників концертної програми – 95 вокалістів, 15 вокальних колективів, 3 інструментальних ансамблі та 45 танцювальних колективів.

Учасники фінальної концертної програми фестивалю вважаються "Кращими учасниками фестивалю "Весняні дзвіночки – 2010" та нагороджуються дипломами та подарунками управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації. А також вони запрошуються для участі у гала-концерті фестивалю, який відбудеться в приміщенні Харківського державного цирку 1 червня 2010 року.

Довідково

Фестиваль творчості проводиться вже 13 років поспіль. Як і в 1998 році, коли фестиваль було проведено вперше, засновники мають за мету перш за все пошук талановитих дітей та молоді Харківщини, естетичне виховання дітей та підлітків шляхом залучення до народної творчості, сучасного та класичного мистецтва; надання їм допомоги у подальшому творчому розвитку, підвищенні майстерності. Як наслідок проведення заходу – організація активного дозвілля дітей та молоді Харківської області, пропаганда здорового способу життя.