Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У період світової фінансової кризи наша банківська система зуміла зберегти цілісність. Михайло Добкін

У період світової фінансової кризи наша банківська система зуміла зберегти цілісність. Михайло Добкін

У малому залі ХОДА відбувся урочистий прийом з нагоди Дня банківських працівників. З теплими словами привітання та подяки за роботу до присутніх звернувся голова облдержадміністрації Михайло Добкін: "У період світової фінансової кризи наша банківська система, хоч і з неймовірними труднощами, але зберігла цілісність. За рідким винятком, усі вийшли зі складного становища і можуть дивитися в прийдешній день з певною часткою оптимізму.

Я впевнений, що скоро настане той період, коли всі кращі уми нашої країни в економіці, політиці і в усіх сферах діяльності будуть зайняті тільки одним - творенням. І багато проектів, які будуть служити відродженню нашої держави, піднесенню економіки, відродженню села, відновленню промислового потенціалу Харкова, області та України в цілому, все це буде затребувано і буде стабільно фінансуватися і як у короткостроковій,так і в довгостроковій перспективі ".

Установа нашою державою професійного свята банківських працівників - це визнання значущості цієї професії в масштабах країни. "Цей день - це нагадування нам про величезні трудові колективи, які щодня виконують свою роботу професійно, чесно і добре. У вашій особі вітаю всіх ваших співробітників. Бажаю вам стабільної роботи, хорошої зарплати і щоб кожен день у ваших сім'ях були щастя, радість та успіх ", - сказав Михайло Маркович.

Кращим представникам банківської справи були вручені Почесні грамоти ХОДА та обласної ради та Подяки голови ХОДА і голови обласної ради.

Теги