Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Акцент - на безпеці абітурієнтів

Акцент - на безпеці абітурієнтів

Заступник голови ХОДА Вадим Ландсман провів нараду з питань організації проведення зовнішнього незалежного тестування в 2010 році. На ньому до учасників наради - керівників навчальних установ, голів райдержадміністрацій, представників МВС, МНС, ДАІ та інших - було доведено доручення голови ХОДА Михайла Добкіна з організації та проведення ЗНО в цьому році.

Зокрема, головам РДА доручено створити відповідні умови для тестування і координувати дії всіх служб районів та навчальних закладів, на базі яких будуть створені пункти тестування. У всіх пунктах повинні бути кабінети для надання медичної допомоги учасникам тестування і персоналу. Також необхідно створити умови для безпечного пересування учасників ЗНО в області, і дотримання громадського правопорядку. Перед початком тестування кожен пункт буде перевірено на наявність пожежо- та вибухонебезпечних предметів представниками МВС та МНС.
Крім того, на нараді було вирішено організувати надання місць в гуртожитках для тих абітурієнтів та їх батьків, які будуть їхати здалеку і приїдуть на день раніше. Також головам райдержадміністрацій рекомендовано задіяти машини в рамках програми "Шкільний автобус" для підвозу дітей до пунктів проходження тестів.