Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові розпочала роботу міжнародна конференція, присвячена питанням перинатальної психології

У Харкові розпочала роботу міжнародна конференція, присвячена питанням перинатальної психології

Сьогодні в конференц-залі готелю "Харків" розпочала роботу I Конференція Східно-Української міжнародної школи "Перинатальна психологія в акушерській клініці XXI століття: фундаментальні і прикладні аспекти". Участь в церемонії відкриття конференції взяв заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма.

"Харків готовий прийняти всіх людей доброї волі, які бажають поділитися з нами своїми технологіями та управлінським вмінням в галузі медицини. Це вже друга зустріч ізраїльських спеціалістів з нашими фахівцями. Ми продовжуємо знайомити наших спеціалістів з провідними напрацюваннями у світовій медицині, щоб ці речі приживалися у нас на Харківщині. Сьогодні і завтра фахівці ознайомляться з аспектами перинатальної психології. Найголовніше, щоб це принесло користь, щоб серед наших фахівців знайшлися ентузіасти для яких саме цей розділ акушерства та гінекології став би основою їхньою діяльності", - зазначив Ігор Шурма, звертаючись до присутніх.

В конференції бере участь акушер-гінеколог, доктор медичних наук, професор, один з провідних у світі фахівців у галузі пренатальної та перинатальної психології та медицини Григорій Брехман, а також провідні фахівці Харківщини, молоді вчені та спеціалісти.