Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В системі державного управління втрачена спадкоємність в кадровій роботі. Василь Хома

В системі державного управління втрачена спадкоємність в кадровій роботі. Василь Хома

Сьогодні в малому залі ХОДА під головуванням заступника голови ХОДА Василя Хоми відбулося чергове засідання робочої групи із законодавчого та інституційного забезпечення реформ Харківського регіонального комітету з економічних реформ.

В ході засідання були, зокрема, розглянуті питання про визначення проблем сучасної системи державної служби та про шляхи підвищення ефективності державної служби та служби в органах місцевого самоврядування. Серед першочергових завдань Василь Хома відзначив необхідність відтворення інституту кадрового резерву та інституту підвищення кваліфікації держслужбовців, які були втрачені останнім часом, а також наголосив на необхідності вивчення доцільності застосування традицій іноземного законотворення в нашому державному устрої.

Всі пропозиції, які будуть надаватися членами групи з питань внесення змін до діючого законодавства України, з часом складуть основу державної програми реформування економіки, яка в свою чергу стане базою для розробки регіональної програми перетворень.

Теги