Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Коломацькому районі відбулися урочисті заходи присвячені 65-річниці Великої Перемоги

У Коломацькому районі відбулися урочисті заходи присвячені 65-річниці Великої Перемоги

На центральній площі Коломака відбувся мітинг, присвячений дню Перемоги та святковий концерт. О 10 годині 9 травня розпочалися урочистості з нагоди дня Великої Перемоги. Ветеранів Великої Вітчизняної війни привітав голова Коломацької райдержадміністрації Володимир Мірошников. "Подвиг Ваш навіки залишиться у пам’яті народу України. Ми схиляємось перед вашими подвигами. Ми завжди будемо пам’ятати тих, кому зобов’язані своїм життям. Вічна слава загиблим у війні. Наші ветерани – це наш символ – символ Великої Перемоги", - наголосив голова РДА.

Після привітань до ветеранів, Володимир Мірошников в урочистій обстановці передав їм ювілейні медалі до дня 65-річниці Великої Перемоги. Ветерани отримали квіти та привітання від усіх присутніх жителів та учнів смт. Коломак.
Зі словами подяки до ветеранів виступила в.о. голови Коломацької районної ради Оксана Усань.
Поминальну літургію по загиблим воїнам провів настоятель Коломацкого Святовоскресенського храму протоієрей Микола Філозоф.
Після урочистостей для ветеранів було організовано святковий обід, де ветерани змогли скуштувати фронтову кашу та за традицією випили фронтові 100 грам.
Не всі ветерани змогли прийти на свято. Володимир Мірошников навідався до тих, хто вже не може самостійно пересуватися. Ветеранам було вручено продуктові набори та передані слова привітання від імені райдержадміністрації.
Святкові урочистості пройшли в усіх селах Коломацького району – Шелестовому, Різуненкові, Покровці, Шляховому та в усіх інших.
А з 18-00 до 21-00 було організовано святковий концерт на центральній площі Коломака, о 21-00 - святковий фейєрверк для усіх ветеранів та жителів Коломачщини.