Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В лікарні швидкої допомоги відкрито новий блок інтенсивної терапії

В лікарні швидкої допомоги відкрито новий блок інтенсивної терапії

Сьогодні в Харківській міській лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги було відкрито новий блок інтенсивної терапії та виведення з наркозу для хворих хірургічного профілю.

"Введення в експлуатацію блоку інтенсивної терапії для хворих хірургічного профілю дозволяє виключити транспортування за межі операційного блоку хворих в непритомному стані, в умовах штучної вентиляції легенів, на деякий час виключає контакт хворого з родичами, стан якого після наркозу може визивати їх негативні емоції, та іншими пацієнтами, щоб не поглиблювати для них стресову ситуацію. Це абсолютно новий підхід у лікуванні", - зазначив заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма.

Відділення анестезіології та інтенсивної терапії для хворих хірургічного профілю обладнане апаратами штучної вентиляції легенів, багатофункціональними візками для хворих, функціональними ліжками, медичними меблями. Також зроблений капітальний ремонт з проведенням системи подачі медичного кисню. Загальна сума коштів, використаних на облаштування відділення, складає 1 млн. 400 тис. грн.