Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові пройшов XII Міжнародний фестиваль "С. Рахманінов та українська культура"

У Харкові пройшов XII Міжнародний фестиваль "С. Рахманінов та українська культура"

25 квітня 2010 року о 18.30 в концертному залі Харківської обласної філармонії відбулося урочисте закриття XII Міжнародного фестивалю "С. Рахманінов та українська культура". Фестиваль проходив при підтримці Міністерства культури і туризму України, Харківської обласної державної адміністрації, Харківської міської ради.

У програмі заключного концерту прозвучали Концерт № 2 для фортепіано з оркестром Ф. Шопена та Концерт № 3 для фортепіано з оркестром С. Рахманінова у виконанні заслуженого артиста Росії, лауреата міжнародних конкурсів, професора Московської державної консерваторії ім. П. І. Чайковського Андрія Писарєва та Академічного симфонічного оркестру Харківської обласної філармонії під керівництвом заслуженого діяча мистецтв, лауреата міжнародного конкурсу Ю Янка.
Також 25 квітня завершив свою роботу науково-теоретичний симпозіум "С. Рахманінов: на зламі століть". На засіданні круглого столу пройшло обговорення доповідей, підведення підсумків роботи та нагородження переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт, присвячених творчості С.В. Рахманінова.