Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні в Україні складається сприятлива ситуація для залучення інвестицій

"У країні практично заспокоюється політичний галас, який був в нашому житті останні п'ять років. Президент, Уряд і Верховна Рада працюють як єдиний організм на оздоровлення нашої економіки. Бізнесу, в тому числі, іноземному, набагато простіше робити короткострокові та довгострокові прогнози ведення своєї справи в Україні. Виробляються певні, єдині для всіх правила ", - зазначив сьогодні голова ХОДА Михайло Добкін.

Він висловив упевненість, що в міру того, як наше життя буде переходити в спокійне, робоче русло, все більше пропозицій про інвестиції в Україну і Харківську область буде надходити від іноземного капіталу. П'ять років люди, які займаються серйозним бізнесом, спостерігали за незрозумілими для них процесами в нашій країні. Ризики для інвесторів в Україну були занадто великі.Сьогодні, коли прийнятий бюджет, коли є чітке розуміння, яким курсом йде держава і які дії уряду будуть вироблені для оздоровлення нашої економіки, ризики зменшуються, і кредитний рейтинг нашої держави йде вгору.

"Все, що привносить в наше місто інвестиції, вітається. Будь-який інвестор, незалежно від діяльності та розміру інвестицій, які він готовий вкладати, буде мати підтримку і на рівні області, і на рівні міста ", - сказав Михайло Добкін.