Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

20 млн.грн. буде виділено з держбюджету на реконструкцію шляхопроводу в м. Лозова

20 млн.грн. буде виділено з держбюджету на реконструкцію шляхопроводу в м. Лозова

Як повідомив сьогодні на прес-конференції голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, досягнута домовленість про виділення в цього року з державного бюджету 20 млн.грн. на реконструкцію зруйнованого шляхопроводу через залізничну дорогу ст.Лозовая на 928-му км ділянки Харків-Лозова. Реконструкція буде проводитися силами Південної залізниці. Всього на реконструкцію шляхопроводу необхідні 45 млн.грн.

За словами Михайла Добкіна, дізнавшись про руйнування мосту, прем'єр-міністр України Микола Азаров дав доручення «Укрзалізниці» і ХОДА підготувати спільні пропозиції щодо вирішення цієї проблеми. «Всі необхідні документи з боку Південної залізниці та ХОДА були оперативно підготовлені.

На жаль, ми отримали лист за підписом одного із заступників дирекції «Укрзалізниці» про те, що шляхопровід не використовується в технологічному процесі залізниці, тому на його ремонт гроші не будуть виділені. Я ще раз звернувся до Кабінету міністрів, і була досягнута домовленість про виділення 20 млн.грн. з держбюджету », - зазначив голова ХОДА.