Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ремонту дорожнього покриття в Харківській області приділяється значна увага. Михайло Добкін

Ремонту дорожнього покриття в Харківській області приділяється значна увага. Михайло Добкін

«Ремонту дорожнього покриття в Харківській області приділяється значна увага, так як зараз дороги перебувають у катастрофічному стані і є небезпечними для життя водіїв і пасажирів», - заявив сьогодні на прес-конференції голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

Він повідомив, що з обласного бюджету на ремонт доріг виділено 19 млн. грн.: «Звичайно ж ця сума не вирішить всі проблеми, тому ми будемо шукати додаткові можливості фінансування». Виділені кошти будуть направлені на відновлення дорожнього покриття у напрямку до м.Вовчанськ, тому що влітку цей напрямок максимально затребуваним, оскыльки в цьому районі розташовано багато баз відпочинку та санаторіїв, а також у Богодухівському районі.

Зокрема, у Вовчанському районі планується відремонтувати автодорогу Вовчанськ - пункт пропуску через державний кордон "Плетенівка" (ділянки ремонту становлять 1 км, вартість - 600 тис.грн.), автодорогу Харків - Вовчанськ - пункт пропуску через державний кордон "Чугунівка" (ділянки ремонту складають 1,5 км, вартість робіт - 900 тис.грн.).

У Богодухівському районі планується відремонтувати такі автодороги: Богодухів - Валки - Нова Водолага (загальна протяжність 1,13 км, вартість робіт 679 тис.грн.), Золочів - Максимівка (загальна протяжність ділянок 2,95 км, вартість робіт - 1,77 млн . грн.), Старий Мерчик - Мурафа - Костянтинівка (загальна протяжність 4,25 км., вартість робіт - 2,551 млн.грн.).