Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

ХОВА спільно з підприємцями та роботодавцями Польщі уклали договір про співпрацю

ХОВА спільно з підприємцями та роботодавцями Польщі уклали договір про співпрацю

Відповідний Меморандум підписав заступник начальника ХОВА Євген Іванов спільно з директором представництва Спілки підприємців та роботодавців Польщі (ZPP) в Україні Назарієм Волянським.

Договір передбачає налагодження зовнішньоекономічних зв’язків підприємств Харківщини з бізнес-партнерами Польщі, створення сприятливих умов для взаємного інвестування, залучення державних та приватних фінансових інституцій для реалізації спільних проєктів, покращення умов здійснення експортно-імпортних операцій та інше.

Під час зустрічі були досягнуті домовленості з Асоціацією підприємців-ветеранів щодо підтримки бізнесу з кола ветеранів. 

«Є пілотний проєкт у Ассоціації підприємств-ветеранів. Американські донори за свої кошти купують автівки, які залучають в бізнес напрямок і які будуть доступні тільки ветеранам та членам їх сімей. Наступим містом у реалізації саме цього пілотного проєкту повинна стати Харківщина. Адже роль ветеранського підприємства в економіці нашого регіону дуже важлива. А люди, повертаючісь з війни матимуть перспективи та гідне майбутнє», - зазначив Євген Іванов.