Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Стартує набір на навчальну програму для підприємців

Стартує набір на навчальну програму для підприємців

Громадська організація «Асоціація приватних роботодавців» оголошує новий набір учасників навчального курсу «Перебудова бізнесу під час війни», який проходить в межах ініціативи SME Resilience Hub в Харкові.

Участь у програмі стане в нагоді підприємцям Харківщини, представникам малого та середнього бізнесу, які потребують актуальних знань, конкретних навичок, дієвих інструментів та продуктивної взаємодії в колі однодумців для зміцнення своїх позицій на ринку та подальшого розвитку.

Протягом 2-х місяців команда експертів Асоціації приватних роботодавців проведе серію воркшопів, під час яких в учасників буде можливість переглянути та оптимізувати свою бізнес-модель, пропрацювати нові ідеї та продукти, вдосконалити бізнес-процеси, поліпшити роботу з клієнтами та персоналом, прокачати навички ведення переговорів, пошуку фінансування та залучення ресурсів.

Програма стартує у понеділок 20 травня 2024 року і триватиме 2 місяці. Заняття відбуватимуться в понеділок, середу і п’ятницю, по 3 години у другій половині дня. Формат – аудиторний.

Для подачі заявки на навчання необхідно заповнити форму за посиланням: https://forms.gle/MrzQeaECZ25JE1Xa9

У разі виникнення додаткових питань стосовно курсу, звертайтесь з понеділка до п’ятниці з 10:00 до 18:00 за номером: +38 0632326280.

Проєкт реалізується Helvetas Swiss Intercooperation в Україні в межах Програми підтримки економічної стійкості України. Проєкт реалізовано за підтримки Швейцарії через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва.