Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємці Чугуївської та Чкаловської ОТГ зможуть отримати безкоштовне обладнання для бізнесу та навчальні курси

Підприємці Чугуївської та Чкаловської ОТГ зможуть отримати безкоштовне обладнання для бізнесу та навчальні курси

У травні стартує великий освітній проєкт від Бюро Інвестиційних Програм для малого та середнього бізнесу, а також органів місцевого самоврядування Чугуївської та Чкаловської територіальних громад Харківської області.

Для підприємців цих регіонів, а також ВПО, ветеранів розробили 60 семінарів та особистих зустрічей з експертами-практиками з маркетингу, фінансів, проектного менеджменту, продажів, залучення грантового фінансування. Крім того, всі, хто долучається до навчання, зможуть подати заявки на безкоштовне отримання обладнанням, якщо бізнес постраждав внаслідок обстрілів країни-агресора чи має наміри розширити свої напрямики діяльності. 

«Для мене це особистий і дуже важливий проєкт, адже це моя рідна Харківщина, яка постійно потерпає від обстрілів. А у Чугуївській і Чкаловській громадах, попри непрості умови, продовжують працювати підприємці. Тож, щоб підтримати місцевий бізнес, ми з командою Бюро Інвестиційних Програм розробили цей освітній проєкт. І запрошуємо доєднатися всіх, хто потребує нових знань, партнерств, залучення фінансування у своє підприємство», - зазначив керуючий партнер Bureau of Investment Programs Олександр Бондаренко.

Також, в межах освітнього проєкту заплановані воркшопи та індивідуальні консультації для органів місцевого самоврядування з серією практичних рекомендацій, як допомагати бізнесу на рівні громади, як створити Центри підтримки бізнесу, та що треба робити владі, особливо під час війни. 

Цей освітній проєкт для малого та середнього бізнесу і ОМС відбувається за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.

Реєстрація на освітній курс відбувається за посиланням.