Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківський лучник Віктор Рубан здобув три золоті медалі національного чемпіонату зі стрільби з лука

Харківський лучник Віктор Рубан здобув три золоті медалі національного чемпіонату зі стрільби з лука

Чемпіонат України серед ШВСМ, СДЮШОР, ДЮСШ та УОР зі стрільби з лука відбувся з 21 по 24 квітня у Чернівцях.

В стрільбі з класичного лука Віктор переміг в індивідуальних змаганнях серед чоловіків, здолавши у фіналі з рахунком 6:4 Сергія Макаревича з Львівської області.

Також він здобув «золото» у змаганнях змішаних команд разом з харків’янкою Дар’єю Павліченко. У фіналі вони з рахунком 6:0 перемогли суперників з Чернівців Стефана Костика та Анну Чобанюк.

Чоловіча команда харківської ШВСМ, до складу якої увійшли Віктор Рубан, Олександр Сердюк та Артем Мелехов також здобула золоту медаль. У фіналі харківські лучники перемогли з рахунком 6:2 суперників з команди Чернівці-СДЮСШОР.

В свою чергу, чоловіча команда Харків-СДЮСШОР, до складу якої увійшли Олег Гуліч, Микита Дюняшев та Максим Колесник, посіла четверте місце, поступившись у півфіналі своїм землякам з Харків-ШВСМ, а в боротьбі за бронзові медалі - суперникам з Сум.

Крім трьох золотих медалей на рахунку харківських лучників було також «срібло», яке в командних змаганнях серед жінок здобули Поліна Звєрєва, Ірина Третьякова та Ірина Ярмак. У фіналі команда Харків-СДЮСШОР поступилася 2:6 суперницям з львівської ШВСМ.