Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській ОВА заслухали звіт Громадської ради за минулий рік

У Харківській ОВА заслухали звіт  Громадської ради за минулий рік

На засіданні Громадської ради при Харківській обласній військовій адміністрації заслухали звіт роботи за 2023 рік та плани на 2024.

Також до заходу долучилися представники Департаменту масових комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації ХОВА.

В.о. секретаря Громадської ради при Харківській ОВА Сергій Усов наголосив, що протягом 2023 року під час повномасштабного вторгнення рф члени Громадської ради були активно задіяні в роботі зі структурними підрозділами ХОВА. 

«Протягом минулого року проводили зустрічі з жителями Харківської області щодо розв'язання актуальних питань та складали відповідні звернення на департаменти, зокрема, щодо заміни флагштоків на Алеї Слави. Також взяли участь в організації заходів, присвячених нагородженню волонтерів знаками народної пошани «Хрест громадянських заслуг». Представників громадської ради залучено до складу робочої групи «Прозорість та підзвітність» Харківської районної військової адміністрації та наглядової ради Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва», – додав Сергій Усов. 

Окрім того, учасники Громадської ради проводили нараду з керівництвом Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ОВА з питань захисту прав військовослужбовців, громадського правопорядку, розробки та вдосконалення нормативно-правих актів з питань забезпечення правопорядку.