Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Українські захисники готові до будь-яких дій окупантів на Куп’янському напрямку», - Олег Синєгубов

«Українські захисники готові до будь-яких дій окупантів на Куп’янському напрямку», - Олег Синєгубов

Про це начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив під час брифінгу в Офіційному Медіацентрі обласної військової адміністрації.

У порівнянні з минулим тижнем, кількість штурмових та наступальних дій російських окупантів на Куп’янському напрямку зменшилась. Утім, ворог продовжує накопичувати війська на цьому напрямку. 

«За останню добу наші воїни відбили 2 ворожі атаки поблизу Синьківки Куп’янського району. Це свідчить про те, що все ж таки свій наступальний потенціал ворог ще не поновив, хоча ми цього очікуємо. З огляду на ту концентрацію військ, яку ворог накопичує, наміри щодо захоплення Синьківки та подальшого можливого блокування міста Куп’янськ все ж таки залишаються. Українські захисники контролюють ситуацію», - зазначив Олег Синєгубов. 

Також начальник Харківської ОВА прокоментував можливий наступ ворога з Бєлгородського напрямку. 

«Ми фіксуємо там присутність певної кількості військ, однак це носить, скоріше, демонстраційний характер. І знову ж таки тих сил та засобів, які свідчили б про намір ворога іти в штурм наразі немає. Однак ми моніторимо цю ситуацію 24/7 для того щоб реагувати на ті виклики, які можуть бути», - додав Олег Синєгубов.