Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Звільненим військовополоненим передбачені виплати з обласного бюджету

Звільненим військовополоненим передбачені виплати з обласного бюджету

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов під час брифінгу в Офіційному Медіацентрі обласної військової адміністрації.

Під час обміну військовополонених додому вдалося повернути 15 жителів Харківщини: 6 жителів Богодухівщини, 2 – з Ізюмського району, 1 житель міста Дергачі, 1– з Чугуєва, 2 жителів Харкова, 1 – з Куп'янська, 1 – з Первомайського. Серед них цивільний 21-річний юнак з Ізюму.

«Завдяки обласним програмам підтримуємо наших захисників, яких вдалося повернути з полону. Кожен звільнений отримає по 20 тисяч гривень фінансової допомоги з обласного бюджету. Так само діють і програми з підтримки на місцях, в територіальних громадах», - зазначив Олег Синєгубов.

Аби отримати консультацію із надання фінансової допомоги та додаткові послуги, звільнені військовополонені та їх родини можуть звернутися до Східного регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими за номером телефону 0 800 300 176.

Нагадаємо, в середу, 3 січня відбувся обмін військовополоненими. Вдалося визволити 230 українських захисників та захисниць, цивільних громадян.