Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська обласна бібліотека для дітей – переможець Всеукраїнського огляду-конкурсу

Харківська обласна бібліотека для дітей – переможець Всеукраїнського огляду-конкурсу

Культурно-освітній заклад Харківщини став першим у номінації "Організаційно-методична робота" з проєктом "Мандрівний методист".

Перемогу наші земляки здобули під час участі у Форумі «Дитяча бібліотека в інформаційному суспільстві: пошуки гармонії, шляхи трансформації», на якому  нагородили бібліотеки, чиї проєкти, на думку організаторів,  стали взірцями роботи бібліотекарів для дітей по всій Україні.

Дипломи та кубки колективам-переможцям   вручив т. в. о. Міністра культури та інформаційної політики України Ростислав Карандєєв. Посадовець наголосив на важливій ролі бібліотек для дітей у збереженні української культури, цінностей, підтриманні духу незламності та ментального здоров’я.  

Довідково. Всеукраїнський огляд-конкурс обласних бібліотек для дітей проводиться 1 раз на 2 роки. Цьогоріч тема конкурсу – «Бібліотеки для дітей в умовах війни». 

Організатори: Міністерство культури та інформаційної політики України, Національна бібліотека України для дітей, Українська асоціація працівників бібліотек для дітей.