Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківським військовослужбовцям передали 5 автівок

Харківським військовослужбовцям передали 5 автівок

Для підсилення мобільних вогневих груп Харківщини передали три авто, ще два позашляховики спрямували для бійців на Донецький напрямок.

Окрім того, військові отримали дрони, спальні мішки, бронежилети та продуктові набори.

«У співпраці з волонтерами, радником начальника ХОВА Віталієм Русановим забезпечили авто і дронами бригади, які захищають українські кордони і небо. Вдячний благодійникам за те, що роблять для захисників. За дорученням начальника обласної військової адміністрації Олега Синєгубова максимально сприяємо всім, хто підтримує українських воїнів», – сказав заступник начальника ХОВА Михайло Харнам.

Ця допомога надійшла від Міжнародного штабу допомоги українцям у межах 22-ої гуманітарної місії та від БФ «Європейські Традиції Доброчинності ETOC».

«Як представники благодійної організації ми розуміємо, що наразі повинні зосередитися на двох ключових речах: авто і дрони. У межах проєкту «1000 дронів для України» працюємо над забезпеченням військових дронами і спільно з партнерами відшуковуємо необхідні автівки як в Україні, так і за кордоном», – зазначила голова Міжнародного штабу допомоги українцям Ганна Крисюк.