Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новопокровська громада отримає допомогу від Уряду Великої Британії

Новопокровська громада отримає допомогу від Уряду Великої Британії

Посольство Великої Британії за сприяння Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України відібрало 10 територіальних громад України, які постраждали від дій російських окупантів.

У межах проєкту «Планування відновлення в громадах» Новопокровська тергромада Чугуївського району отримає допомогу у розробці планів відновлення. Підтримка також включає низку практичних інструментів для громад, які допоможуть розпочати відновлення якнайшвидше.

«Наша мета – допомогти втілити проєкти відновлення якомога більшій кількості громад. Це поступовий процес і планування на рівні громад є його важливою складовою. Я вдячний уряду Великої Британії за готовність підтримувати відбудову на місцевому рівні, адже саме спроможні громади стануть драйвером відновлення всієї України», – зазначив Віце-прем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков. 

Також у межах проєкту підтримку отримають територіальні громади Вінницької, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської та Чернігівської областей. 

Проєкт Good Governance Fund «Планування відновлення в громадах» – ініціатива, яка підтримує територіальні громади України у відновленні та підвищує спроможність держави управляти проєктами регіонального розвитку. З повною інформацією про проєкт можна ознайомитися за посиланням.