Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині триває ліквідація наслідків негоди: проїзд державними та місцевими дорогами забезпечено

На Харківщині триває ліквідація наслідків негоди: проїзд державними та місцевими дорогами забезпечено

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

20 листопада майже по всій території регіону спостерігалися опади у вигляді снігу.

«На Харківщині триває ліквідація наслідків снігопаду. Наразі проїзд дорогами державного та місцевого значення забезпечено, ускладнень руху немає. Триває повторна обробка небезпечних ділянок та розширення проїзної частини», – сказав Олег Синєгубов.

За інформацією Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області, від вечора неділі до ранку понеділка на дорогах регіону працювало майже 150 одиниць дорожньої техніки. На обробку покриття використано близько 2 тисяч тонн протиожеледних матеріалів. Загалом було розчищено 1800 км доріг загального користування державного значення. 

Найскладнішою ситуація була на Ізюмському напрямку, де опади були найінтенсивнішими. Товщина снігового покриву в середньому сягнула 10 сантиметрів, зазначили у Службі.

Проїзд автодорогами державного значення Харківщини було забезпечено, скарги та ДТП, що сталися через незадовільну якість покриття – відсутні. Перебоїв та затримок у русі автотранспорту не зафіксовано.
Територію Харківської області, за прогнозами синоптиків, циклон має покинути сьогодні після 14 години.

Як повідомили у ДП «Дороги Харківщини», для ліквідації наслідків негоди на шляхах місцевого значення залучено 35 одиниць спецтехніки, використано понад 270 м³ піщано-сольової суміші.