Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для військовослужбовців, ветеранів і членів їх сімей відбудеться онлайн-семінар з підвищення рівня фінансової грамотності

Для військовослужбовців, ветеранів і членів їх сімей відбудеться онлайн-семінар з підвищення рівня фінансової грамотності

Протягом листопада-грудня заплановано проведення серії віртуальних конференцій, присвячених аналізу та вивченню структури ринку фінансових послуг.

Заняття проводять фахівці Центру ветеранського розвитку, який працює при Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна. Метою цих зустрічей є створення умов, спрямованих на сприяння (ре)інтеграції ветеранів до цивільного життя, а також поглиблення знань усіх охочих щодо питань фінансового сектору.

Продовжує низку заходів онлайн-семінар на тему: «Система та принципи гарантування вкладів фізичних осіб в Україні в умовах військового стану».

Конференція відбудеться 16 листопада о 15.00.

Посилання для підключення. 

Ідентифікатор конференції: 824 9427 6143

Код доступу: Cvroz2023

Подробиці щодо проведення серії онлайн-семінарів тут

Нагадаємо, Центр ветеранського розвитку на базі Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна було створено в кінці серпня поточного року за ініціативи Міністерства у справах ветеранів України та сприяння Харківської ОВА.