Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Спортсмени Харківщини посіли призові місця на міжнародних змаганнях з шорт-треку

Спортсмени Харківщини посіли призові місця на міжнародних змаганнях з шорт-треку

Міжнародні змагання проходили у Польщі з 29 вересня по 1 жовтня. Спортсмени Харківської області здобули 7 золотих, 1 срібну та 1 бронзову медалі.

Найбільшу кількість золотих медалей Україні та Харківщині приніс Данило Федоренко, який переміг на дистанціях 1500 м, 1000 м та 500 м. Крім того Данило разом з харківськими спортсменами Нікітою Неміро, Владиславом Неміро і Богданом Мошенським переміг в естафеті 3000 м.

Спортсменки Харківщини Мирослава Селюкова і Вероніка Кремер посіли перше місце в естафеті 3000 м. Також на рахунку Мирослави Селюкової була «бронза» на дистанції 1000 м.

Друге місце в цій естафеті посіла інша українська команда, до складу якої увійшли харків'яни Даніїл Бергін, Ростислав Леонтенко та Максим Топчій. Ще дві золоті медалі були на рахунку харків'янки Катерини Моісеєвої, яка перемогла на дистанціях 1000 та 777 метрів.

Змагання були відбірковими на перші етапи Кубка світу, який відбудеться наприкінці жовтня в канадському Монреалі. На Кубок світу відібрали чотирьох спортсменів Харківщини: Данила Федоренка, Ростислава Леонтенка, Світлану Репецьку та Мирославу Селюкову.