Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підготовку до опалювального сезону в Богодухівському районі обговорили на засіданні обласного штабу

Підготовку до опалювального сезону в Богодухівському районі обговорили на засіданні обласного штабу

Заступник начальника ХОВА Михайло Харнам провів засідання обласного штабу щодо підготовки господарського комплексу та об'єктів соцсфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2023/2024 років.

Враховуючи те, що частина населених пунктів Богодухівського району постійно перебуває під ворожими обстрілами, першочергово увагу звернули на безпекову ситуацію.

«Всі захисні споруди та Пункти Незламності в районі мають бути забезпечені освітленням, опаленням, зв’язком, питною водою та речами першої необхідності. Працювати в цілодобовому режимі і виключно за призначенням. Ці питання – на особистому контролі начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова», – наголосив Михайло Харнам.

Члени обласного штабу також зосередили увагу на питаннях підготовки об’єктів соціально-культурного призначення та житлово-комунального господарства. Керівництво району доповіло про стан водопровідних і каналізаційних мереж, очисних споруд, насосних станцій, свердловин та про ремонт доріг і тротуарів. 

Окремо обговорили ситуацію в Золочівській громаді, де внаслідок обстрілів зруйновано майже 70% закладів освіти, пошкоджено 6 закладів первинної медичної допомоги і частково розбиті приміщення лікарні.

Михайло Харнам доручив керівництву Богодухівської районної військової адміністрації максимально залучити всі комунальні служби для виконання аварійно-відновлювальних робіт на території громад.