Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська ОВА спільно з волонтерами передали автомобіль українським захисникам

Харківська ОВА спільно з волонтерами передали автомобіль українським захисникам

На потреби військових, що боронять державу заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов та волонтери ГО Rotary Club Kharkiv «New level» передали бус.

Завдяки співпраці із іноземними благодійниками та Харківською обласною військовою адміністрацією, ГО Rotary Club Kharkiv «New level» загалом привезли 6 бусів на потреби українських захисників.

«Наші захисники мають бути забезпечені усім необхідним, особливо матеріально-технічною базою – це необхідно для утримання позицій та контратак. Над цим ми працюємо 24/7. Дякуємо усім причетним волонтерам, міжнародним організаціям за поміч у боротьбі за свободу», – зазначив заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов.

Цю автівку передали з Фінляндії. Вмісткість бусу дозволить перевозити вантажі та виконувати завдання за призначенням.

«Одина з переваг саме цієї автівки в потужній системі обігріву, яка автономно та швидко розігріває салон авто. Тобто наші бійці виконуватимуть завдання за призначенням ще й з комфортом», – розповів президент ГО Rotary Club Kharkiv «New level» Павло Філіпенко.

Нагадаємо, що на Харківщині працює обласний гуманітарний штаб. Впродовж останнього тижня, волонтери передали жителям регіону 37 тон допомоги та майже 5000 продовольчих наборів.