Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«У харків’ян немає часу на зайві очікування» - Скакун провів нараду з будівниками онкоцентру

«У харків’ян немає часу на зайві очікування» - Скакун провів нараду з будівниками онкоцентру

Під час наради представники генпідрядника та поставники надали гарантії щодо дотримання термінів монтажу залізобетонних конструкцій першої черги будівництва.

«Нова будівля для Харківського обласного онкологічного центру є одним із головних об’єктів Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» на Харківщині. Проєкт масштабний та складний, тому для нас важливо контролювати його щоденно й на кожному етапі», - відзначив під час наради керівник Харківської ОДА Олександр Скакун.

Звертаючись до представників будівельної кампанії «РОМБ+» - генпідрядника будівництва онкоцентру – очільник області наголосив на високій відповідальності, яку несуть виконавці робіт.

«Якість, швидкість, чітке дотримання графіку – це мої вимоги до всіх учасників процесу. У харків’ян немає часу на зайві очікування», - додав Олександр Скакун.

Під час наради представники генпідрядника та поставника залізобетонних конструкцій (компанії «Еталон») підписали додаткову угоду та гарантії щодо графіка й дотримання термінів монтажу всіх залізобетонних конструкцій першої черги будівництва онкологічного центру.

Нагадаємо, зараз на будівництві Харківського обласного онкологічного центру триває монтаж залізобетонних конструкцій, роботи проводять у секціях А, Б та В першої черги будівництва.