Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

При Харківській ОДА створюється робоча група з вирішення проблемних питань промислового комплексу

При Харківській ОДА створюється робоча група з вирішення проблемних питань промислового комплексу

10 березня відбулась нарада щодо створення робочої групи із залученням керівників провідних промислових підприємств області.

У засіданні взяли участь позаштатний радник голови обласної державної адміністрації Марк Беккер, начальник Управління розвитку промисловості Харківської обласної державної адміністрації Володимир Міщенко та керівництво промислових підприємств області.

Робоча група, яка складається з керівників-практиків, дозволить ефективніше налагодити співпрацю та донести проблемні питання та потреби харківських підприємств до центральних органів влади.

У ході наради обговорили цілі та завдання робочої групи та представлений проєкт персонального складу робочої групи.

Основними напрямами діяльності робочої групи визначені:

- приведення наявних виробничих потужностей до реальних потреб ринку, створення кластерних об’єднань та промислових парків; 

- сприяння завантаженню підприємств, зокрема, в частині державного оборонного замовлення та розвиток експорту;

- сприяння виробництву високотехнологічної продукції з високою доданою вартістю;

- сприяння проведенню науково-дослідних та проєктних розробок.

За результатами наради, як перший крок у діяльності робочої групи, було ухвалено рішення про створення майданчика для демонстрації та популяризації технологічних можливостей харківських підприємств шляхом проведення спеціалізованої промислової виставки-форуму «Kharkiv Prom Dayz».

Виставка-форум «Kharkiv Prom Dayz», на якій буде представлений промисловий та науковий потенціал Харківської області, відбудеться 24-26 березня за безпосередньої підтримки обласної державної адміністрації.

Детальніше - за посиланням.

Теги