Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кращі молодіжні лідери Харківської області отримали нагороди

Кращі молодіжні лідери Харківської області отримали нагороди

15 грудня в Харкові відбулась урочиста церемонія нагородження щорічного обласного фестивалю «Молодіжний лідер року».

Цей фестиваль є традиційним для Харківщини та проводиться з метою виявлення, підтримки та заохочення молодіжних лідерів, які сприяють створенню соціально-економічних, політичних, організаційних та правових умов для життєвого самовизначення, реалізації творчого потенціалу молоді в інтересах суспільства.

Цього року було подано 52 заявки, серед яких визначено 20 переможців у 11 номінаціях.

Урочисте нагородження переможців провів заступник голови Харківської облдержадміністрації Євгеній Грицьков.

«Дуже приємно сьогодні вручати ці нагороди людям, які не просто молоді та працюють у своїх сферах, а які займають активну позицію та мають бажання не тільки самим розвиватися, а й розвивати свої громади, Харківщину та Україну. У формуванні молодіжної політики дуже важливо, щоб цим питанням опікувалась безпосередньо молодь. Я бажаю, щоб ви усі змогли розкритися в своїй професійній сфері», - зазначив Євгеній Грицьков й передав вітання переможцям та організаторам фестивалю від голови Харківської облдержадміністрації Айни Тимчук.

Євгеній Грицьков додав, що і сам колись прийшов до молодіжного центру та намагався активно втілювати свої проєкти та бачення у життя, а на початку 2000-х років був переможцем цього фестивалю в номінації «Громадський діяч року».