Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На дорогах області працює 189 одиниць спецтехніки та 224 робітники дорожнього господарства

На дорогах області працює 189 одиниць спецтехніки та 224 робітники дорожнього господарства

Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг у Харківській області.

За інформацією САД, наразі майже по всій території області спостерігаються опади у вигляді дощу, мокрого снігу та снігу. Найменше опадів спостерігається у Краснокутському та Великобурлуцькому районах. На півдні області йдуть аномальні опади - дощ за температури -3°С. В інших районах області - мокрий сніг.

Дорожня техніка працює на всіх напрямках і буде працювати у цілодобовому режимі. Виконуються роботи з оброблення протиожеледними матеріалами доріг державного значення.

Служба автодоріг закликає учасників дорожнього руху за можливістю не виїжджати на дорогу у напрямку Луганської області.

«Краще перечекати негоду вдома або на стоянках та місцях відстою для транспортних засобів. Де вони знаходяться, можна побачити на карті. Водіям, які знаходяться у дорозі або виїжджатимуть, слід пам’ятати: гальмівний шлях, коли дорога засніжена або покрита ожеледицею, збільшується у рази. З особливою обережністю рухайтеся мостами та естакадами, відмовтесь від ризикованих маневрувань. Неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху», - наголошують у САД.

При Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера - 336-77-00.

За інформацією метеорологів, циклон вийде з області сьогодні вночі близько 00:00. Але у неділю, близько обіду, зайде новий циклон - з боку Полтавської області. Опади будуть спостерігатись у західній та південній частинах області. 

Теги