Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олексій Кучер відвідав два найбільших промислових підприємства Ізюмського району

Олексій Кучер відвідав два найбільших промислових підприємства Ізюмського району

8 липня голова ХОДА відвідав Ізюмщину з робочим візитом.

Зокрема, в Ізюмському районі керівник області ознайомився з роботою та поспілкувався з колективами Ізюмського комбінату хлібопродуктів та приладобудівного заводу.

Основними видами діяльності Ізюмського комбінату хлібопродуктів є комбікормова промисловість, заготівля сільськогосподарських культур, а до складу підприємства входять комбікормовий завод та хлібоприймальне підприємство.

Олексій Кучер відзначив, що завод працює у цій сфері вже понад 30 років, й значна кількість колективу разом із керівником тут - з дня заснування.

«Дякуючи керівництву, підприємство постійно розвивається та вдосконалюється, забезпечує ринок якісною продукцією, а земляків - роботою, тут працює близько 150 людей. Успішна робота підприємства потрібна нашій області», - сказав керівник Харківщини.

Як відзначили на підприємстві, середня заробітна плата працівників філії за 4 місяці цього року складає 13 тис. грн. У розмові з Олексієм Кучером робітники підприємства просили його сприяти ремонтам місцевих доріг, дитячого садочку та фельдшерсько-акушерського пункту.

Також, перебуваючи в Ізюмському районі, глава області відвідав Державне підприємство «Ізюмський приладобудівний завод», яке входить до складу Державного концерну «Укроборонпром».