Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У святкові дні правоохоронці посилено слідкуватимуть за дотриманням карантинних обмежень

У святкові дні правоохоронці посилено слідкуватимуть за дотриманням карантинних обмежень

Про це повідомив у своєму зверненні голова ХОДА Олексій Кучер.

«11 та 12 квітня всі органи правопорядку працюватимуть у посиленому режимі. Патрулювання Нацполіції та Нацгвардії буде максимально активним. Тож ті, хто порушує карантин, не уникнуть штрафів», - попередив керівник області.

При цьому Олексій Кучер наголосив: важливо, щоб люди залишалися в ці дні вдома не через загрозу штрафів, а розуміючи важливість карантинних заходів.

«Зараз дуже багато залежить від нашого свідомого ставлення до карантинних обмежень, - підкреслив голова Харківської ОДА. - Карантин працює, і є всі шанси, що країна зможе послабити обмеження вже в травні. Це дасть можливість вийти на роботу тисячам людей та оживити бізнес. Недотримання карантинних обмежень може призвести до спалаху епідемії. І як результат – навіть до подовження карантину до вересня».

Він звернувся до всіх жителів Харківської області: «Дуже прошу: потерпіть ще трохи. Заради життя і здоров’я людей, які вас оточують. Заради того, щоб скоріше повернутися до нормального життя. Вірю у вашу відповідальність. Розраховую на розуміння й підтримку!».

Також Олексій Кучер подякував усім, хто дотримується карантинних обмежень, та тим, хто не може залишитися вдома й продовжує працювати і в ці дні: лікарям, поліцейським, військовим, співробітникам ДСНС та Держпродспоживслужби, водіям, працівникам підприємств критичної інфраструктури,  магазинів і аптек.

Теги