Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дворічанська районна державна адміністрація: Звіт про періодичне відстеження результативності регуляторного акту

Вид регуляторного акту: розпорядження голови Дворічанської райдержадміністрації.
Назва регуляторного акту: Про затвердження Положення про районну комісію з питань контролю за здійсненням операцій з металобрухтом.
Дата прийняття : 27 червня 2007 року.
Номер: 215.
Назва виконавця з відстеження: Дворічанська районна державна адміністрація.
Цілі прийняття акта: регуляторний акт розроблений з метою забезпечення реалізації засад державного регулювання операцій з металобрухтом шляхом організації райдержадміністрацією обстеження та складання робочою групою в установленому законодавством порядку акта обстеження приймальних пунктів спеціалізованих або спеціалізованих металургійних переробних підприємств на відповідність вимогам Закону України «Про металобрухт».
Строк виконання заходів з відстеження: червень 2010 року.
Тип відстеження: періодичне.
Методи одержання результатів відстеження: шляхом проведення моніторингу та аналізу задоволеності суб’єктів господарювання якістю отриманих послуг щодо видачі документів відповідно до вимог Закону України «Про металобрухт».
Дані та припущення, на основі яких відстежувалась результативність, способи одержання даних: фактичні дані щодо кількості звернень суб’єктів господарювання до райдержадміністрації з питань контролю за здійсненням операцій з металобрухтом.
Кількісні та якісні значення показників результативності: в зв’язку з відсутністю звернень суб’єктів підприємництва щодо проведення обстеження приймальних пунктів спеціалізованих або спеціалізованих металургійних переробних підприємств та отримання відповідного Акту засідання комісії не проводились.
Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей: відповідно до ст.4 Закону України «Про металобрухт», з метою надання місцевим територіальним громадам важелів впливу в частині впорядкування діяльності приймальних пунктів спеціалізованих або спеціалізованих металургійних переробних підприємств, головою райдержадміністрації 04.06.2010 року прийнято розпорядження №177 «Про делегування повноважень обстеження спеціалізованих або спеціалізованих металургійних переробних підприємств», яким функції з обстеження та складання відповідних актів за зверненнями суб’єктів підприємництва, що здійснюють операції з металобрухтом, передані виконавчим комітетам селищної та сільських рад Дворічанського району.
З зв’язку з цим, розпорядження голови райдержадміністрації від 27.06.2007 року № 215 «Про затвердження Положення про районну комісію з питань контролю за здійсненням операцій з металобрухтом» слід вважати таким що втратило чинність.

Перший заступник
голови райдержадміністрації                                                  С.В.Міщенчук

 

30.06.2010 року.