Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Звіт про базове відстеження результативності регуляторного акту «Положення про порядок приватизації (відчуження) об’єктів, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міста Дергачівського району».

1
Вид регуляторного акту
Розпорядження голови районної державної адміністрації
2
Назва регуляторного акту
«Про затвердження Положення про порядок приватизації (відчуження) об’єктів, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міста Дергачівського району»
3
Дата прийняття
21.01.2010р.
4
Номер
№12
5
Назва виконавця заходів з відстеження
Управління економіки Дергачівської райдержадміністрації
6
Цілі прийняття акту
ØРеалізація права територіальних громад сіл, селищ, міста Дергачівського району володіти, доцільно, ефективно користуватися і розпоряджатися за своїм розсудом і в своїх інтересах майном, що належить їм, як безпосередньо, так і через спеціально уповноважені органи;
ØЗабезпечення надходження коштів від приватизації до районного бюджету;
ØВизначення єдиного податку приватизації (відчуження) об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Дергачівського району.
7
Строк виконання заходів з відстеження
червень – липень 2010р.
8
Тип відстеження
базове
9
Метод одержання результатів відстеження
статистичний
10
Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність, а також способи одержаних даних
У якості даних використовувався перелік об’єктів комунальної власності  територіальних громад сіл, селищ, міста Дергачівського району, які планується відчужити, з визначеною орієнтовною вартістю об’єктів, що підлягають продажу.
Головним чинником результативності дії цього регуляторного акта є прозорість процесу приватизації, надходження коштів від приватизації до районного бюджету, розвиток підприємництва  у  районі.
11
Кількісні та якісні значення показників результативності
Аналіз результативності базового відстеження дії регуляторного акта  свідчить, що процес приватизації у районі відбувається прозоро завдяки здійсненню публікацій та  інформування населення в засобах  масової  інформації щодо підготовки та проведення відчуження  об’єктів спільної комунальної власності району.
12
Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей
Реалізація регуляторного акту дозволить визначити єдиний порядок відчуження майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Дергачівського району, усунення колізій у застосуванні чинного законодавства з реалізації майнових операцій щодо майна спільної  комунальної власності.
 
Перший заступник голови               Г.Ю. ЛАЗАРЄВ