Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Звіт про періодичне відстеження результативності розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 13.09.2004 № 367 «Про затвердження граничних розмірів плати за послуги, що надаються ринком – спільним підприємством «Лозівський колгоспний ринок», з продажу продовольчих і непродовольчих товарів».

1.Виконавець заходів відстеження – Департамент економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.
2. Цілями прийняття даного розпорядження є:
- виконання постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.1996  № 1548 "Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)" (зі змінами);
- запровадження державного регулювання граничних розмірів плати за послуги, що надаються ринком з продажу продовольчих і непродовольчих товарів.
3. Строк виконання заходів із відстеження –  з 08.08.2012 по 23.08.2012.
4. Тип відстеження – періодичне.
5. Метод одержання результатів відстеження – інформаційний лист керівництва ринка про те, що спільне підприємство «Лозівський колгоспний ринок» не є ринком та не надає послуг з продажу продовольчих та непродовольчих товарів.
6. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність:
Інформаційний лист керівництва ринка про ненадання послуг та здійснення діяльності щодо надання в оренду приміщень.
7. Кількісні та якісні значення показників результативності акта наведені в таблиці вигод і втрат (додається).
8. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей
У ході відстеження результативності регуляторного акта встановлено, що спільне підприємство «Лозівський колгоспний ринок» не надає ринкових послуг, оскільки здійснює діяльність щодо надання в оренду приміщень.
Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 28.12.1992 № 731 «Про затвердження Положення про державну реєстрацію нормативно – правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади» (зі змінами) та з метою впорядкування власних нормативно-правових актів, розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 13.09.2004 № 367 «Про затвердження граничних розмірів плати за послуги, що надаються ринком – спільним підприємством «Лозівський колгоспний  ринок», з продажу продовольчих і непродовольчих товарів», зареєстроване в Харківському обласному управлінні юстиції 22.09.2004 за № 87/783, потребує визнання таким, що втратило чинність.
 
Директор Департаменту економіки і
міжнародних відносин Харківської
обласної державної адміністрації                                                             С.В. Авершин