Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Звіт про періодичне відстеження результативності розпорядження голови Харківської облдержадміністрації від 03.09.2004 № 355 «Про затвердження граничних розмірів плати за послуги, що надаються ринком – кооперативним підприємством «Залізничний ринок» (м. Ізюм), з продажу продовольчих і непродовольчих товарів».

 

1. Виконавець заходів відстеження – Департамент економіки і міжнародних відносин Харківської облдержадміністрації.
2. Цілі прийняття даного розпорядження:
- виконання постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.1996 № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (зі змінами);
- запровадження державного регулювання граничних розмірів плати за послуги, що надаються ринком із продажу продовольчих і непродовольчих товарів.
3. Строк виконання заходів із відстеження – раз на три роки, починаючи з дня виконання заходів із повторного відстеження (з 03.07.2012).
4. Тип відстеження – періодичне.
5. Метод одержання результатів відстеження – використання даних кооперативного підприємства «Залізничний ринок» (м. Ізюм).
6. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність:
- інформаційний лист підприємства про ненадання ринкових послуг підприємством та здійснення діяльності щодо надання в оренду приміщень.
7. Кількісні та якісні значення показників результативності акта наведені в таблиці вигод і витрат (додається).
8. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей
У ході відстеження результативності регуляторного акта встановлено, що кооперативне підприємство «Залізничний ринок» (м. Ізюм) не надає ринкових послуг, а здійснює діяльність щодо надання в оренду власного нерухомого майна, що підтверджує інформаційний лист підприємства. У зв’язку з цим, у даних, наведених у таблиці вигод і втрат підприємства за 2009-2011 роки, немає надходжень коштів від надання ринкових послуг і показників послуг з утримання торгових місць.
Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 28.12.1992 № 731 «Про затвердження Положення про державну реєстрацію нормативно – правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади» (зі змінами) та з метою впорядкування нормативно-правових актів розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 03.09.2004 № 355 «Про затвердження граничних розмірів плати за послуги, що надаються ринком – кооперативним підприємством «Залізничний ринок» (м. Ізюм), з продажу продовольчих і непродовольчих товарів», зареєстроване в Харківському обласному управлінні юстиції 15.09.2004 за № 77/773, потребує визнання таким, що втратило чинність.
 
Директор Департаменту економіки
і міжнародних відносин Харківської
обласної державної адміністрації                                                             С.В. Авершин