Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Звіт про базове відстеження результативності розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 01.09.2011 № 480 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених в обласному бюджеті на виконання Програми розвитку сільськогосподарської дорадчої діяльності в Харківській області на період до 2015 року, та Умов проведення конкурсу з надання соціально спрямованих дорадчих послуг».

 

   1. Виконавець заходів відстеження – Головне управління агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації.
   2. Цілями прийняття даного розпорядження є:
забезпечення ефективного використання коштів обласного бюджету, які передбачені на виконання Програми розвитку сільськогосподарської дорадчої діяльності в Харківській області на період до 2015 року;
забезпечення фінансової підтримки сільськогосподарської дорадчої діяльності з надання соціально спрямованих дорадчих послуг суб'єктам господарювання та сільському населенню.
   3. Строк виконання заходів із відстеження – з 17.04.2012 до 20.04.2012
   4. Тип відстеження – базовий.
   5. Метод одержання результатів відстеження – статистичний.
   6. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність:  
   7. Кількісні та якісні значення показників результативності акта:  
   8. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей:
В результаті дублювання Програми розвитку сільськогосподарської дорадчої діяльності в Харківській області та аналогічною Державною Програмою, затвердженою Постановою Кабінету Міністрів України від 19.09.2007 № 1158, а також з метою приведення у відповідність обласних програми та визначення переліку доцільних діючих обласних програм було прийнято рішення про скасування «Програми розвитку сільськогосподарської дорадчої діяльності в Харківській області на період до 2015 року». Рішенням Харківської обласної ради від 22.12.2011 № 326-VІ Програма втратила чинність.
В результаті того, що «Програма розвитку сільськогосподарської дорадчої діяльності в Харківській області на період до 2015 року» скасована, дане розпорядження потребує визнання таким, що втратило чинність.
 
Заступник начальника                                                                                          
Головного управління                             В.Д. Звєков